Startsida

FAQ

Priser

Hitta hit & kontakt

FAQ

Vad finns?

I stugan finns el men inte vatten. Toalett och dusch finns i mangårdsbyggnaden 20 meter bort, med egen ingång. Vattendunk finns i kylskåpet som har ett frysfack. Dessutom finns fungerande vedspis, en dubbel kokplatta, micro, vattenkokare och kaffebryggare, porslin och enkla husgeråd. Några spel och böcker finns också, och massor med lugn och ro.


Är det allergisanerat?

Nej. Däremot får du gärna ta med dina djur – håll dem kopplade utomhus. Det finns hundar, katter och höns på gården och sommartid finns kor och hästar i hagarna invid stugan.


Städning är hemskt dyrt?

Ja. Det är bättre att du städar själv. Det är inget konstigt, du diskar, sopar, plockar undan, viker ihop filtar och bär ut sopor – lämnar helt enkelt stugan i det skick du fick den. Skulle du behöva skura något så säger du till, så får du redskap.


Vinterbonat?

Nja, det här är ett mycket gammalt hus med en del glipor. Det går att värma upp vintertid men det är smart att ta med ett par extra sockor att gå runt i och en pyjamas att sova i.


Hur stort är det?

Det är två rum, ett på 18 kvm med dubbelbäddsoffa, kökshörna, vedspis och matbord, och ett sovrum på 12 kvm med två enkelsängar som lätt ställs ihop till en dubbelsäng. Mellan rummen finns ett draperi.


Och ute då?

På sommarhalvåret finns en utegrupp med dynor och filtar (du får inte ta ut inne-filtarna) och en klotgrill. Det går bra att låna trädgårdsleksaker som kubb och krocket.


Hur betalar jag?

I förskott till vårt bankgiro eller vid ankomst med Swish. Vi har inte möjlighet att ta emot vare sig kort eller kontanter.


Var parkerar jag?

Strax utanför grindarna finns vår stora gästparkering. Du kan köra upp på gården för i- och urlastning.